"Loading..."

Javno preduzeće Toplana Bečej obaveštava kupce toplotne energije za grejanje, koji su priključeni na sistem daljinskog grejanja (SDG) da će se u sklopu priprema za početak grejne sezone 2017/18 godine, počevši od 02.10.2017 godine (PONEDELJAK) vršiti funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja.

U toku funkcionalne probe radnici JP Toplana Bečej vršiće dopunjavanje vodom i stavljanje pod pritisak vrelovodne mreže, toplotnih podstanica i kućnih instalacija centralnog grejanja kupaca i  proveru funkcionalnost postrojenja za proizvodnju toplotne energije, vrelovodne mreže i toplotnih podstanica kupaca.

S obzirom da sistem daljinskog grejanja nije bio u funkciji više meseci mogu se očekivati curenja u toplotnim podstanicama i na kućnoj instalaciji centralnog grejanja kupaca.

Zbog toga molimo sve kupce da u narednom periodu obrate pažnju na eventualna curenja na kućnoj instalaciji centralnog grejanja.

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, toplotnim podstanicama ili na vrelovodnoj mreži molimo kupce da obaveste Tehničku službu JP Toplan Bečej na telefone 021/6915-470 ili 021/6912-761.

U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz Sistema daljinskog grejanja grejna sezona počinje 15 oktobra, a izuzetno može da počne ranije ako tri dana uzastopno u 21 čas temperature spoljnjeg vazduha iznosi 12⁰C ili niže.