"Loading..."

Poštovani,
Javno preduzeće „Toplana” Bečej obaveštava kupce toplotne energije za grejanje, koji su priključeni na Sistem daljinskog grejanja (SDG) JP „Toplana” Bečej, da će se u sklopu priprema za početak grejne sezone 2020/21.godine, počevši od 05.10.2020.godine (PONEDELJAK) otpočeti sa „hladnim”, a zatim i sa „toplim” probama Sistema daljinskog grejanja.

U toku „hladnih” proba radnici JP „Toplana” Bečej vršiće dopunjavanje i stavljanje pod pritisak vrelovodne mreže, toplotnih podstanica i kućnih instalacija centralnog grejanja kupaca.

 

U toku „toplih” proba ispitivaće se funkcionalnost postrojenja za proizvodnju toplotne energije, vrelovodne mreže i toplotnih podstanica kupaca.

 

S obzirom da sistem daljinskog grejanja nije bio u funkciji više meseci mogu se prilikom „hladnih” i „toplih” proba očekivati curenja u toplotnim podstanicama i na kućnoj instalaciji centralnog grejanja kupaca.

 

Zbog toga molimo sve kupce da u narednom periodu obrate pažnju na eventualna curenja na kućnoj instalaciji centralnog grejanja i na toplotnim podstanicama.

 

U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, toplotnim podstanicama ili na vrelovodnoj mreži molimo kupce da obaveste Tehničku službu JP Toplan Bečej na telefone:

021/6912-761  u periodu 07-15 časova ili

021/6915-470  u periodu 06-14 časova

 

U skladu sa Odlukom o uslovima i načinu snabdevanja toplotnom energijom iz Sistema daljinskog grejanja grejna sezona počinje 15 oktobra, a izuzetno može da počne ranije ako tri dana uzastopno u 21 čas temperature spoljnjeg vazduha iznosi 12⁰C ili niže.

 

S poštovanjem,

 

 

JP TOPLANA BEČEJ